MIHAI RAZVAN UNGUREANU saluta formarea Partidului Miscarea Populara!

mihai razvan ungureanu

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, ureaza „bun venit si succes” Partidului Miscarea Populara si reafirma disponibilitatea FC de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta.

„Felicitam aparitia unei noi formatiuni politice in Romania – Partidul Miscarea Populara. Le uram bun venit si succes. Forta Civica a parcurs un drum asemanator, iar astazi, la aproape un an de cand am pornit noul nostru proiect politic, am acumulat experiente noi si am intalnit oameni valorosi care s-au alaturat demersului de a aduce aer proaspat in politica romaneasca. Pe aceasta cale reiterez disponibilitatea noastra de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta”, scrie Mihai Razvan Ungureanu pe Facebook.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.