Mihai Tabuleac: „Romania a ajuns campioana in UE in ce priveste reducerea locurilor de munca”

„Cineva care s-a dovedit premier slab si nepriceput, poate fi un presedinte puternic si iscusit?”, este intrebarea pe care, spune Mihai Tabuleac, trebuie sa si-o puna romanii. In cadrul unei declaratii facute de presedintele Partidului Miscarea Populara Botosani, in conferinta de presa organizata joi, acesta a tinut sa creioneze portretul premierului Victor Ponta, candidat la functia de presedinte al Romaniei din partea PSD.

Liderul PMP Botosani, Mihai Tabuleac, a prezentat in cadrul conferintei o serie de date din plan economic si social.

„In luna iulie 2014, Romania a ajuns campioana in Uniunea Europeana in ceea ce priveste reducerea locurilor de munca si anume cu 3,1 %. Am pierdut peste 100.000 de locuri de munca in sectorul privat si avem aproximativ jumatate de milion de someri, din care 75 % nu mai beneficiaza de ajutorul de somaj. A scazut puterea de cumparare. In luna august 2014, Romania a ajuns iarasi campioana in UE pentru ca cifra de afaceri s-a redus cu 0,6 %, iar salariul mediu pe economie a scazut cu 2% fata de luna precedenta. Guvernul Ponta a luat o masura total gresita, aceea de a supraacciza carburantii. Domnul Victor Ponta s-a dovedit, si cifrele acestea pe care le-a prezentat demonstreaza, ca este un premier slab si nepriceput. Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem cu totii atunci cand votam este daca cineva care s-a dovedit premier slab si nepriceput, poate fi un presedinte puternic si iscusit. Este imposibil. Oamenii trebuie sa cunoasca toate aspectele unui candidat, nu numai cele care rezulta de la unele emisiuni”, a spus Mihai Tabuleac.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.