Mihai Turcanu, la un pas de Parlamentul European

Dupa ce la ultimele alegeri europarlamentare, din primavara anului trecut, Mihai Turcanu nu a reusit sa se vada pe lista europarlamentarilor, acum soarta ii surade. Un loc lasat liber in Parlamentul European ii deschide drumul botosaneanului spre mandatul pe care si l-a dorit.

Sansa lui Mihai Turcanu vine odata cu nominalizarea lui Eduard Hellvig, de catre presedintele Klaus Iohannis, la functia de director al Serviciului Roman de Informatii.
 
Mai ramane ca propunerea presedintelui sa fie dezbatuta, saptamana viitoare, in Parlamentul Romaniei. 
 
Dupa ce liberalul Hellvig va lasa locul liber in Parlamentul European, urmatorul pe lista liberalilor, Mihai Turcanu, urmeaza sa-i ia locul. Fratele fostului presedinte al Consiliului Judetean Botosani a fost seful de cabinet al lui Hellvig.
 
Situatia favorabila botosaneanului i-a entuziasmat pe apropiatii acestuia. Florin Turcanu si-a felicitat fratele pe reteaua de socializare Facebook.
 
“Echipa PNL Botosani il felicita pe botosaneanul nostru, Mihai Turcanu, pentru accederea in Parlamentul European. Consideram ca, alaturi de echipa puternica de europarlamentari PNL, Mihai Turcanu va reusi sa reprezinte cat mai bine interesele Regiunii Nord-Est din care facem parte si, implicit Romania. Suntem convinsi ca, din pozitia de europarlamentar, Mihai Turcanu, va uza de toata expertiza acumulata inclusiv pe perioada cat a ocupat functii administrative la nivel national pentru a apara interesele noastre, ca popor. Apreciem ca este un castig enorm ca Botosaniul sa aiba reprezentativitate in Parlamentul European, de aceea il asiguram pe colegul nostru de tot sprijinul pentru ca Regiunea Nord-Est sa cunoasca cu adevarat un grad ridicat de dezvoltare. Felicitari!”, a scris pe pagina de Facebook Florin Turcanu.
 
Mihai Turcanu isi doreste sa activeze, ca si Hellvig, Comisia pentru Agricultura a Parlamentului European.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.