Ministrul Apararii, luat la intrebari de deputatul Roman

cristian roman

Ministrul Apararii Nationale a fost interpelat in problema transferurilor de teren catre municipalitatea botosaneana.

Deputatul Cristian Roman, de la Forta Civica, i-a cerut ministrului Mircea Dusa explicatii privind blocarea transferului respectiv. Totodata i-a solicitat acestuia o reactie oficiala privind politizarea excesiva a respectivului subiect.

„Primarul municipiului Botosani a reprosat ca nu primeste sprijin din partea parlamentarilor. Trecand peste faptul ca nu m-a invitat nici o data la discutii privind problemele cu care se confrunta municipiul, deci inclusiv si mare parte din colegiul pe care il reprezint, ii demonstrez totusi ca ma implic, in masura posibilitatilor pe care le am ca parlamentar de opozitie. Asta cu atat mai mult cu cat vorbesc despre un proiect in care m-am implicat de la inceput, alaturi de fostul primar. Astept cu deosebit interes raspunsul domnului ministru. Mai mult decat atat, astept ca acesta sa promoveze in sfarsit hotararea de guvern prin care sa fie transferate cele 79,53 ha de teren din domeniul public al statului si din administrarea Ministerului Apararii Nationale in domeniul public al municipiului Botosani”, a declarat deputatul Cristian Roman.

CITESTE AICI INTERPELAREA!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.