Ministrul Fondurilor Europene, in vizita la Botosani

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va efectua joi, o vizită de lucru la Botoşani.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va efectua joi, 30 octombrie 2014, o vizita de lucru la Botosani, la invitatia primarului municipiului, Ovidiu Portariuc.

Joi, de la ora 10.00, ministrul Eugen Teodorovici se va intalni la Primaria municipiului Botosani, in sala de sedinte a Consiliului Local, cu sefii din administratia publica locala, directori si reprezentantii mediului de afaceri din Botosani.

In cadrul acestei intalniri, Eugen Teodorovici va prezenta sursele de finantare europeana care vor putea fi accesate atat de mediul de afaceri, cat si de administratiile publice locale, in exercitiul financiar 2014 – 2020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.