Mișcare surpriză la partidul PLUS!

Cu această cooptare în rândul proaspătului partid, PLUS va avea delegați în toate secțiile de votare.

Europarlamentarul Cristian Preda a anunțat, în cadrul unei postări pe contul său de Facebook, că s-a înscris în PLUS, la invitația liderului formațiunii politice, Dacian Cioloș. Cristian Preda precizează că nu va participa la alegerile europarlamentare din luna mai, ci doar va sprijini partidul.

Cristian Preda

„La invitația lui Dacian Cioloș, am aderat la PLUS. Așa cum am anunțat în urmă cu patru luni, nu candidez la europene. Voi sprijini candidații PLUS la alegerile din 26 mai și îi invit pe toți cei care au încredere în mine să facă același lucru.

Prin afilierea mea, PLUS capătă statut de partid parlamentar și va avea, în consecință, delegați în toate secțiile de votare, putând astfel securiza opțiunile exprimate în favoarea listei sale.După alegerile pentru PE, folosind experiența europeană acumulată, voi acționa în cadrul PLUS pentru ca instituțiile rezultate din viitoarele alegeri – președinția, autoritățile locale, noua majoritate parlamentară – să lucreze în interesul general, nu în interes propriu”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.