Miscarea pentru Botosani a ajuns si in cartierul Bucovina

Pentru a treia zi consecutiv, reprezentantii Miscarii pentru Botosani au continuat activitatea de plantare de arbori si gard viu in municipiul Botosani. De aceasta data zona vizata a fost cartierul Bucovina, actiune la care au participat peste 50 de voluntari.

„Miscarea pentru Botosani a continuat activitatile de ecologizare a muncipiului. Intentionam sa fie o activitate de lunga durata, pentru ca municipiul Botosani merita titlul de Capitala verde si trebuie sa facem aceste eforturi pentru ca orasul in care locuim sa arate din ce in ce mai bine”, a declarat Ion Diaconu.
In cursul acestei actiuni au fost plantati peste 100 de stejari si mai mult de 350 de fire de gard voi. Actiunile Miscarii pentru Botosani vor continua si in saptamanile urmatoare, urmand ca in final sa fie plantati peste 13.000 de arbori si peste 60.000 de fire de gard viu in municipiu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.