„Miscarea pentru Botosani” incepe sa-si prezinte candidatii la primarii (VEZI LISTA)

Catalin Flutur, Mircea Costea si Corneliu Furtuna

„Miscarea pentru Botosani” este o alianta electorala, nu una politica, a tinut sa sublinieze Catalin Flutur, liderul Organizatiei judetene a PDL. Acesta a precizat ca alianta care a luat nastere intre PDL, Partidul Ecologistilor si PNTD isi propune sa faca ceva concret pentru municipiu, pentru botosaneni. „Ne unim fortele pentru Botosani”, a declarat primarul Catalin Flutur.

Astazi, toti trei sefii de partide care si-au dat mana in „Miscarea pentru Botosani” au iesit sa-si prezinte alianta. Cu aceasta ocazie, liderii Catalin Flutur, Mircea Costea si Corneliu Furtuna, au venit si cu o parte din lista candidatilor la primarii.
Astfel, la Primaria Dorohoi intra in cursa electorala  medicul Valerian Andries, la Adaseni-Constantin Dresleuca, Gorbanesti-Giorgica Timisag, Hiliseu Horia-Ioan Butnaru, Hudesti-Didi Zlei,  la Bucecea-Bogdan Suruciuc, la Braesti – Dorel Andrici, Curtesti-Florin Plian, Frumusica-Gheorghe Foca, Mihai Eminescu-Florin Munteanu, Mitoc-Sorin Scutaru, Stiubieni-Radu Cataranciuc, iar la Vlasinesti-Ionel Oniciuc.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.