Miscarea pentru Botosani: Rusine Portariuc, rusine PSD!

In timp ce Portariuc cere contracandidatilor semnarea unui angajament privind combaterea mitei electorale, el imparte mii de pachete de alimente botosanenilor. Cinci microbuze de cozonaci au fost impartite in aceste zile in Botosani de catre Ovidiu Portariuc si echipe de pesedisti. Mai multi oameni ne-au trimis fotografii de la actiunile candidatului USL. Pe baza angajamentului propriu, cerem retragerea lui Portariuc din cursa electorala.

Demagogia, minciuna si fatarnicia sunt politica de partid la PSD. Altfel n-am putea caracteriza actiunile din ultimele zile ale candidatului USL la Primaria Municipiului Botosani.
Pentru a castiga puncte in lupta electorala, candidatul Ovidiu Portariuc a lansat ieri un angajament semnat prin care invita pe ceilalti competitori la combaterea mitei electorale in municipiul Botosani. Pana aici, nimic care sa iasa din normalitatea unui scrutin de bun simt. Doar ca fatarnicia acestui candidat care se revendica ca facand parte din generatia noua a politicii romanesti arata ca si-a insusit viclenia si practica tovarasilor Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Actiunea de imagine a acestui personaj se desfasoara in paralel cu o alta activitate care nu-i face cinste. In timp ce dimineata cere prin presa angajament privind combaterea mitei electorale, dupa-amiaza Ovidiu Portariuc imparte de zor pachete cu alimente cetatenilor din municipiul Botosani. Nu mai putin de cinci microbuze burdusite de cozonaci au fost impartite in ultima perioada in municipiul Botosani de catre Portariuc si echipe de pesedisti.
Nemultumiti de lipsa de bun simt a candidatului USL si jigniti de atitudinea sa, mai multi botosaneni ne-au trimis fotografii care arata explicit ca acest personaj sinistru incearca sa castige voturile oamenilor nu prin proiecte, ci prin mita electorala.
Putem arata, cu probe, ca Ovidiu Portariuc a cazut in propria capcana si ca, daca isi asuma propriul angajament semnat, va fi obligat sa se retraga din competitia electorala si din viata publica (punctul 8 din angajamentul semnat).
Asteptam asadar ca domnul Portariuc sa-si asume propriul angajament semnat si sa-si anunte retragerea din cursa electorala altfel va fi urmarit de minciunea asumata prin propria semnatura.
Pana atunci, din partea botosanenilor si din partea Miscarii pentru Botosani transmitem acestui domn doar atat: „Sa-ti fie rusine, Ovidiu Portariuc!”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.