Miscarea pentru Botosani se apuca de curatat afisele ilegale! (FOTO)

Reprezentantii Miscarii pentru Botosani anunta public lansarea unei actiuni de stergere a urmarilor afisajului illegal si totodata sfidator la adresa cetateanului onest, practicat de unele formatiuni politice in municipiul resedinta de judet.

Desi exista prevederi legale cat se poate de clare privitoare la modul in care se poate face afisajul electoral, unele partide incalca legea, lipind sute de afise in locuri nepermise. Evident, avizi dupa notorietate, in special reprezentantii PSD si PNL, lipesc afise, fara permisiunea proprietarilor, pe stalpi, pe peretii si usile blocurilor sau chiar ai magazinelor.
Autoritatile au fost sesizate, inclusiv prin presa, referitor la acest aspect necivilizat al campaniei electorale. Principalele formatiuni din opozitie, in special PSD, au facut apeluri la o campanie curata, cu respectarea legii, insa tocmai aceste partide, aflate foarte jos in optiunile cetatenilor, aleg sa obtina notorietate prin practici necivilizate.
„Noi nu putem sta nepasatori, sa asistam cum partidele lipesc afise aiurea prin oras! Primaria a pus la dispozitie multe spatii special destinate afisajului electoral, insa sunt unii care murdaresc orasul cu aracet si afise lipite in dispretul oamenilor! De aceea, noi am decis sa anuntam public faptul ca vom incepe o actiune de curatire a orasului de afisele electorale lipite ilegal, indiferent carui partid i-ar apartine! Noi tinem la acest oras si vrem sa-l pastram curat. Altii, din pacate, vin, fac mizerie si… pleaca. Deci nu le pasa!”, a afirmat Gabriel Alecsandru, din partea tinerilor afiliati Miscarii pentru Botosani.
Reprezentantii Miscarii pentru Botosani lanseaza si un apel catre formatiunile politice din opozitie – PSD si PNL mai ales – sa nu incerce actiuni de manipulare si sa lipeasca afisele false cu Miscarea pentru Botosani pentru a discredita aceasta uniune electorala. „Noi vom practica un afisaj civilizat, iar in spatiile private va fi facut doar ziua, cu acordul proprietarilor, nu pe ascuns, la adapostul intunericului”, a adaugat Gabriel Alecsandru, din partea tinerilor de la Miscarea pentru Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.