MISCAREA POPULARA: LA PSD si PNL, nepotismul este in floare!

Reprezentantii partidului au precizat ca desemnarea listei de candidati s-a facut, in premiera, printr-o procedura democratica.

PMP Botosani considera ca Miscarea Populara are cea mai performanta lista de candidati la alegerile europarlamentare, in timp ce pe listele celorlalte partide mustesc nepotismele si oamenii invechiti.

Presedintele PMP Botosani, Mihai Tabuleac, impreuna cu echipa sa, au prezentat, intr-o conferinta de presa, atuurile candidatilor PMP pentru alegerile europarlamentare.

Liderii filialei PMP Botosani au dat exemplul PSD si PNL, unde candidatii propulsati pe locuri eligibile se afla in stranse legaturi, de rudenie sau de prietenie, cu sefii partidelor care ii sustin.

Sotia liderului PNL, Crin Antonescu, sotia sefului PSD, Victor Ponta, sotia lui Rares Manescu, primar al sectorului 6 din Bucuresti si secretar general al PNL, fratele presedintelui CJ Botosani, Florin Turcanu, sunt doar cateva exemple ale nepotismului practicat in cele doua partide, au aratat liderii PMP Botosani.

Totodata, acestia au criticat promovarea pe liste a unor persoane neperformante, cum sunt Ecaterina Andronescu si Maria Grapini, ambele cu rezultate foarte slabe ca ministru si cunosute pentru optiunile lor anti-reformiste.

Reprezentantii PMP Botosani au prezentat, in oglinda, profilurile primilor 12 candidati de pe lista Partidului Miscarea Populara, despre care au spus ca reprezinta dovada ca se poate face o lista curata si performanta pentru europarlamentare.

„Miscarea Populara a promovat pe locuri eligibile candidati cu rezultate in Parlamentul European, tineri cu o activitate profesionala remarcabila si oameni cu o cariera profesionala si politica respectabile”, a precizat Mihai Tabuleac.

Potrivit acestuia, pe lista PMP se afla si candidatul din regiunea Moldova, Gabriel Berca, din Bacau, de profesie inginer, fost ministru si consilier prezidential.

Reprezentantii partidului au amintit ca la Miscarea Populara, desemnarea listei de candidati s-a facut, in premiera, printr-o procedura democratica, ce a implicat votul tuturor organizatiilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.