Modernizarea Stadionului Ion Bordeanu și transformarea sa în Arenă de nivel UEFA este o prioritate a administrației PSD Cosmin Andrei

Orașul Botoșani va beneficia de un stadion ultramodern. Primarul Cosmin Andrei a fost luna trecută la  Compania Națională de Investiții, care a emis avizul favorabil în consiliul tehnico-economic pentru realizarea investiției.

„Guvernul PSD susține realizarea acestui obiectiv de investiții din Botoșani. Sunt în legătură permanentă cu colegii mei de la București și o să vă comunic fiecare pas pe care îl vom face pentru a duce la capăt acest proiect, așa cum am făcut cu toate investițiile din acest mandat. Stadionul Ion Bordeanu îl vom aduce la nivelul unei Arene de nivel UEFA, un complex sportiv la cele mai înalte standarde. Vom crește capacitatea stadionului la 12.000 de locuri, vom avea tribune acoperite. Vom face toate modernizările pentru a obține clasificare de categoria I nivel internațional (FRF) și categoria IV (UEFA). Vor fi amenajate săli de antrenament și recuperare, birouri și spații comerciale, magazine articole sportive, restaurante, parcări subterane inclusiv pentru locuitorii din zonă. Complexul Botoșani Arena va găzdui și alte evenimente: concerte, conferințe, târguri, expoziții”, a subliniat primarul Cosmin Andrei.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.