MOMENT ISTORIC in politica romaneasca. Ce spune Catalin Flutur despre evenimentul politic din 26 iulie

catalin flutur

Sambata, 26 iulie 2014, este un moment important pentru DREAPTA ROMANEASCA. Cel mai important pentru fortele de dreapta din politica romaneasca de dupa Revolutie.

O delegatie de 20 de persoane, membri PDL din judetul Botosani, va ajunge sambata in capitala pentru acest eveniment, a precizat presedintele Organizatiei Judetene a PDL, Catalin Flutur.

“Este un moment istoric pentru dreapta romaneasca, trei partide vor avea Conventii extraordinare.Vorbim de PDL, PNL si Forta Civica. Spun ca este un eveniment important pentru Dreapta romaneasca pentru ca sambata se face cea mai importanta coagulare a dreptei romanesti. Probabil, cel mai important eveniment politic de dupa Revolutie. Asta este parerea mea. Va fi mai intai o fuziune prin absorbtie a partidului Forta Civica in PDL, iar ulterior vom avea Congresul de fuziune intre PDL mare, rezultat din fuziunea cu Forta Civica, si PNL”, afirma Catalin Flutur.

Liderul PDL Botosani este convins ca prin aceste fuziuni dreapta romaneasca va da un  partid mare, puternic, capabil sa se bata cu partidul socialistilor, cu PSD.

Ce se va intampla pe plan local

In judet, potrivit protocolului de fuziune intre PDL si Forta Civica, in Biroul Permanent Judetean al PDL vor intra mai multi membri ai Fortei Civice. Presedintele partidului care fuzioneaza prin absorbtie cu PDL, Cristian Roman, devine prim vicepresedinte. Cei de la Forta Civica vor mai avea doua functii de vicepresedinte, o functie de secretar general adjunct si trei functii de secretar executiv.

La nivel de fiecare organizatie locala, de acum, tinand cont de rezultatele la alegerile europarlamentare, de procentajul obtinut atunci, in fiecare birou local vor fi cooptati membri de la Forta Civica.

In ceea ce priveste fuziunea cu Partidul National Liberal, paritatea in organele de conducere, atat in Biroul Permanent Judetean, cat si in birourile permanente locale, dar si la organizatiile interne ale partidului, paritatea va fi de 1 la 1.

“Este adevarat, vor fi birouri cu numar mare de membri, ma refer la Biroul judetean si cel municipal, de peste 80 de oameni, dar asta nu este ceva rau. Vom fi o echipa foarte mare, o echipa largita, care va trebui sa munceasca in teritoriu pentru castigarea alegerilor prezidentiale”, a mai spus Catalin Flutur, liderul PDL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.