Monica Macovei: Dragnea trebuie sa inteleaga ca infractorii nu pot fi ministri sau premieri

Dupa decizia CCR, Liviu Dragnea trebuie sa inteleaga, o data pentru totdeauna, ca infractorii nu pot fi membri ai Guvernului, nici ministri, si nici prim-ministri. Cum sa ai incredere intr-un Guvern in care sunt ministri sau premieri condamnati penal, adica persoane care au incalcat legile penale si au fost condamnate definitiv?

Ce ministru sau prim-ministru dintr-o democratie sta la masa cu un condamnat penal? Cine din Uniunea Europeana va discuta, de la egal la egal, cu un condamnat penal sau cu un ministru dintr-un guvern condus de un prim-ministru condamnat (visul lui Dragnea si cosmarul nostru)?

Dragnea, PSD, tot grupul infractional organizat, care doresc ca in Guvern sa poata fi numiti condamnati penali, arunca Romania din Europa si o fac o tara irelevanta politic numai pentru a-si salva pielea.

Dragnea nu va castiga in razboiul cu „strada”, iar o incercare de a modifica legea in Parlament, dupa decizia CCR de declarare ca inadmisibila a actiunii promovate de sluga PSD, numita astazi Avocatul Poporului, ar fi o ofensa si o sfidare, care se va intoarce impotriva lui.

Parlamentari, nu incercati sa modificati legea in Parlament si sa permiteti penalilor sa fie numiti in Guvern! Miile de oameni care au iesit si vor mai iesi in strada sunt Romania cea buna, curata si curajoasa, care nu va renunta la a-si apara tara si valorile.

Va intreb pe cei care ieri, 3 mai, ati votat gratierea coruptilor, pe cei care pe 31 ianuarie ati adoptat OUG 13, pe cei care pregatiti alte porcarii ca sa va scapati pielea, de ce nu plecati, de ce nu iesiti din politica? Pentru ca oricum nu iubiti Romania, nu vreti sa o conduceti pentru binele oamenilor, nu vreti sa fim o tara si o natiune puternice si respectate.

comunicat, Monica Macovei

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.