Monica Macovei: Politicienii penali ataca in haita justitia. Trebuie opriti!

Coalizarea politicienilor cu dosare penale impotriva DNA si a procurorilor anticoruptie este o bomba cu ceas pusa la temelia institutiilor judiciare si a democratiei. Spectacolul grotesc pe care l-au orchestrat in mod sincronizat, marti seara, la televiziunile de stiri, arata ca acesti politicieni sunt dispusi sa atace in haita justitia si institutiile statului. Cand te coalizezi impotriva justitiei, te pui contra intereselor oamenilor.

Ura si frica de DNA arata cat de bine functiona coalitia politicienilor penali, care se certau la televizor mimand ca sunt adversari politici, dar isi dadeau mainile cand furau si santajau indiferent de culoarea politica.
 
Ponta, Udrea si Ghita  sunt doar cativa dintre ei, „generatia tanara” de politicieni, dar la fel de putreda ca generatia lui Nastase sau Voiculescu, toti avand sloganul: „furati si distrugeti pe orice persoana si institutie care ne stau in cale”. Lor li s-a alaturat fostul presedinte, tot mai vehement,  desi a fost victima incercarii de subrezire a institutiilor statului.
 
Daca exista semne de intrebare legate de teza de doctorat a procurorului sef  DNA, atunci se poate cere o noua analiza a acesteia la Consiliul de specialitate. Victor Ponta ar trebui sa stie foarte bine cui trebuie sa se adreseze, ca sa nu traim intr-un circ continuu, ca cel cu autodenuntul facut ieri de Ghita.
 
Ar fi bine ca in decembrie oamenii sa schimbe aceasta clasa politica, sa nu ajungem sub dictatura hotilor si coruptilor si a celor carora puterea le ia mintile.
 
declaratie politica – Monica Macovei
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.