MOS CRACIUN s-a alaturat caravanei PSD Botosani

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Mos Craciun s-a alaturat caravanei PSD Botosani si impreuna au oferit peste 3.000 de cadouri copiilor din judetul Botosani.

In perioada 21-22 decembrie 2013, presedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, senatorul Doina Federovici, inspectorul general, Mihaela Hunca, alaturi de Organizatia Judeteana a TSD Botosani, au participat la o ampla actiune dedicata sarbatorilor de iarna, facandu-i fericiti pe micutii care au primit daruri. (CLICK PE POZA)

„Ma bucur ca impreuna cu ceilalti colegi l-am ajutat pe Mos Craciun sa faca fericiti atat de multi copii din judetul Botosani. Micutii si-au aratat entuziasmul cand l-au vazut pe Mos Craciun, intampinandu-ne pe toti cu cele mai frumoase poezii si colinde”, a declarat presedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc.

Astfel, ajutoarele lui Mos Craciun au fost prezente in 16 comune din judetul Botosani: Curtesti, Rachiti, Dingeni, Vlasinesti, Stiubeni, Vorniceni, Vladeni, Corni, Vorona, Tudora, Baluseni, Gorbanesti, Trusesti, Albesti, Romanesti si Santa Mare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.