MOTIUNEA de CENZURA, RESPINSA

Victor Ponta ramane premier, dupa ce parlamentarii PSD si UNPR nu au votata iar voturile opozitiei nu au avut majoritatea necesara pentru a-l schimba pe premierul cercetat penal.

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa. S-au inregistrat 194 de voturi „pentru”, in conditiile in care ar fi fost necesare cel putin 278. Alte 13 voturi au fost  „impotriva”, iar 7 anulate. 
 
Premierul, bucuros ca poate incheia subiectul.
 
„S-a inchis discutia despre majoritate, nu au majoritate. Haideti sa ne apucam de treaba, ca tara trebuie sa fie guvernata”, a spus Victor Ponta, dupa clarificarea votului. 
 
Parlamentarii coalitiei de guvernare prezenti in sala nu au votat, cu exceptia catorva, printre care premierul Victor Ponta, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, senatorul Serban Nicolae.
 
In timpul procedurii de vot, Victor Ponta a stat in plen in banca destinata Guvernului, alaturi de vicepremierul Gabriel Oprea.
 
Motiunea de cenzura inititulata „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!” a fost semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputati si senatori ai PNL.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.