MRU: Fortele de dreapta sa desemneze impreuna candidatul la Presedintie

mihai razvan ungureanu

Liderul Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat ca viitorul candidat la Presedintie al dreptei va fi stabilit de toate partidele care au aceasta orientare si nu doar de o singura formatiune politica.

„Nu poate fi contestat de nimeni faptul ca in momentul in care exista un proiect articulat al tuturor fortelor politice din dreapta, el trebuie sa contina si definirea nominala a candidatului la prezidentiale pentru 2014 (…). Forta Civica se va pronunta pe asa ceva, PDL se va pronunta pe asa ceva, sunt convins ca si PNTCD, care are reprezentanti in Parlament, se va pronunta pe asa ceva. Ceea ce conteaza din punct de vedere tactic este ca numele candidatului la prezidentiale sa intruneasca majoritatea optiunilor celor care se afla si voteaza curent cu dreapta si se afla cu preferinte in centru dreapta”, a declarat Ungureanu.
Seful Fortei Civice a precizat ca un candidat la Presedintie trebuie sa aiba o pregatire „relevanta” fata de atributele constitutionale ale functiei – politica externa si cea de securitate nationala.
„Cred ca in momentul de fata in Romania nu mai este nevoie de a avea un sef al statului care sa nu stie despre ce trebuie sa faca in calitate de presedinte. Nu poti invata sa fii presedinte la locul de munca, si pun ghilimele de rigoare”, a afirmat fostul premier.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.