MRU: Ii invit pe Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu in Forta Civic

mihai razvan ungureanu

Mihai Razvan Ungureanu, liderul Fortei Civice, i-a invitat pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, si pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu in partidul pe care il conduce, daca vor hotara sa se separe de presedintele PNL, Crin Antonescu.

Liberali precum Chiliman si Tariceanu nu ar trebui sa se simta umiliti, data fiind vasta lor experienta politica, a mai precizat MRU. Politicianul a mai aratat ca toti ceilalti liberali ar trebui sa se simta umiliti pentru ca au un lider precum Crin Antonescu.
„Sunt surprins de ceea ce spune Crin Antonescu, a carui atitudine antieuropeana si profund antidemocratica in cadrul propriului partid face ca oameni cu experienta politica remarcabila, cum sunt Calin Popescu Tariceanu sau Andrei Chiliman, vechi liberali, sa se simta umiliti. Eu cred ca nu acestia ar trebui sa se simta umiliti. Umiliti ar trebui sa se simta toti membrii Partidului National Liberal in momentul in care au un asemenea sef. Daca la un moment dat lideri de marca ai PNL gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu si echipa sa, cred ca se poate gasi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opozitie, care poate sa fie Forta Civica, de exemplu”, a scris Mihai Razvan Ungureanu pe contul sau de Facebook.
Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu sunt cele mai importante nume din PNL intrate in conflict cu Crin Antonescu.
Chiliman a declarat de multe ori ca felul in care Antonescu conduce partidul poate transforma PNL in cel mai anti-occidental partid din Romania.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.