Nepoata lui TRAIAN BASESCU este botezata de primarul Chisinaului!

Sambata, fiica Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu, Sofia Anais, va fi crestinata de primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Sofia Anais, fiica Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu, va fi botezata sambata, la ora 14.00, la biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Bucuresti, biserica in care s-a si cununat fiica cea mica a presedintelui. Ceremonia va fi simpla, cu putini invitati.

Nepoata presedintelui Traian Basescu ii va avea nasi pe primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, si pe sotia acestuia, dar si pe sotii Mustea, nasii de cununie ai cuplului Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Elena Basescu a nascut pe 1 septembrie la Spitalul Universitar, o fetita sanatoasa de 2,7 kilograme si 47 de centrimetri.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.