Home Politica Neurochirurgul Leon Danaila, emotionat la prima sedinta in calitate de senator: „Eu...

Neurochirurgul Leon Danaila, emotionat la prima sedinta in calitate de senator: „Eu sunt un tanar politician, nu un politician tanar”

Neurochirurgul Leon Danaila, ales senator de Bucuresti pe listele PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie, la cei 83 de ani fiind decanul de varsta al senatorilor, a condus, marti, prima sedinta a Camerei superioare a Parlamentului.

In discursul sau, reputatul medic s-a declarat onorat de a fi ales in Parlamentul Romaniei, recunoscand in acelasi timp ca are de invatat multe in noua sa pozitie, din care se va stradui sa nu-si dezamageasca alegatorii. Le-a solicitat putina rabdare pentru a invata ce trebuie sa faca in noua sa calitate.

„E o mare onoare pentru mine si o obligatie pentru a nu dezamagi alegatorii. O sa ma instruiasca, nu stiu nimic din ce trebuie sa fac, asa ca putina rabdare sa aveti”, a spus renumitul neurochirurg, plecat de pe meleaguri darabanene, cu cateva decenii in urma.

Impresionat de sala impunatoare in care isi desfasoara activitatea senatorii, Leon Danaila, prezent la sedinta in care s-au derulat formalitatile de preluare a mandatului, nu si-a ascuns emotiile. A spus ca, in timp ce in sala de operatie n-are emotii, in Parlament, fiind prima data, are un pic de emotie.

„Eu sunt un tanar politician, nu un politician tanar. Si, fiind pentru prima data, sunt intrat in politica de o luna de zile aproximativ. Eu sunt chirurg, n-am emotii la operatii foarte grele, dar aici am un pic de emotie, drept sa va spun”, a afirmat neurochirurgul.

Exit mobile version