NOAPTEA TRECUTA, ELENA UDREA a ANUNTAT : INCEPE SERIALUL DEZVALUIRILOR!

Dezvaluiri anuntate de Elena Udrea! Aceasta a postat pe facebook, la miezul noptii de marti spre miercuri, urmatorul anunt:

“Candva am spus ca “justitie pana la capat” este un principiu eficient doar daca este insotit de adevar pana la capat. Ma uit la tv si ma minunez! Oameni din politica sau presa, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitari sau care s-au finantat din banii celor acuzati de incalcarea legii, expun teorii despre justitie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc. De maine, va promit serial cu fiecare dintre ei.”
 
Asadar, vom asista, probabil, la un serial al dezvaluirilor care merita urmarit. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.