Nou candidat pentru sefia Organizatiei Judetene de Tineret a PNL Botosani

Unul dintre cei mai activi tineri liberali botosaneni din ultimii ani a decis sa candideze pentru functia de presedinte al Organizatiei de Tineret din cadrul PNL Botosani. Este vorba de George Ionut Turcu, care inca de la varsta de 18 ani s-a inscris in Partidul National Liberal. George are 23 de ani, este vicepresedinte al Organizatiei de Tineret a liberalilor botosaneni, iar in cele doua campanii electorale din 2016 a fost printre cei mai activi membrii ai partidului.

„Cand am implinit 18 ani m-am hotarat sa ma implic activ in politica si am ales Partidul National Liberal pentru ca este partidul care vine in sprijinul antreprenorilor si al intreprinzatorilor mici si mijlocii. Si eu, la randul meu sunt un tanar antreprenor si cunosc foarte bine problemele de care se lovesc cei din mediul privat. In paralel, imi continui si studiile. Sunt student la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul Politehnicii Bucuresti. Stiu ca politica ocupa si va ocupa o parte importanta a timpului meu, dar sunt sustinut si colaborez cu o echipa bine pregatita profesional si determinata sa vina cu un suflu nou in politica liberala din Botosani si din Romania. Ma bucur foarte mult sa vad ca seniorii din partid ne sprijina si vad in noi o forta a liberalismului de maine. M-am hotarat sa candidez pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret din cadrul PNL Botosani pentru ca este timpul sa fac un pas inainte si sa-mi aduc contributia personala la intarirea si dezvoltarea acestei organizatii”, a declarat George Ionut Turcu, actual vicepresedinte in Organizatia Judeteana de Tineret in cadrul PNL Botosani.

Asa cum a anuntat conducerea centrala a Partidului National Liberal, in perioada februarie – martie 2017 vor avea loc alegeri in cadrul organizatiilor judetene, in cele de femei si tineret.

Vor urma alegerile pentru conducerea centrala a partidului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.