Home Politica O cantareata de muzica populara, in prima linie a luptei pentru Parlament...

O cantareata de muzica populara, in prima linie a luptei pentru Parlament la ALDE Botosani (FOTO)

ALDE Botosani paseste in lupta pentru Parlament cu o cantareata de muzica populara in prima linie. Organizatia ALDE Botosani porneste asadar asaltul Parlamentului cu doua femei in prima linie. Una este o politiciana cu vechime -Liliana Minca, celalalta fiind aparitia surpriza pe lista de la Botosani, o cunoscuta mesagera a folclorului moldovenesc, dar care vine din judetul vecin Suceava. Este vorba de Margareta Clipa.

Prima deschide lista ALDE Botosani pentru Camera Deputatilor, iar suceveanca e cap de lista pentru Senat.

Miercuri dimineata, cele doua politiciene, impreuna cu mai multi  membri ai Organizatiei Judetene ALDE, candidati si ei pe liste, au intrat in sediul Biroului Electoral de Circumscriptie al judetului cu dosarele care marcheaza primul pas in cursa pentru cucerirea Parlamentului.

Listele partidului pentru cele doua camere ale Parlamentului se prezinta astfel:

Pentru Senat: Margareta Clipa, Radu Sorin Alexandrescu, Maria Plamada, Catalin Marian Lovin si Mihai Marius Pricop.

Pentru Camera Deputatilor: Liliana Minca, Stefan Dalca, Georgeta Vatui, Mihai Pavel, Cristian Cirligeanu, Constantin Ursan, Diana Tapu si Ioan Nechifor.

Prietenia ALDE – PSD a fost punctata in momentul verificarii dosarelor prin aparitia presedintelui CJ, Costica Macaleti, in sala unde se afla echipa condusa de Liliana Minca, careia social-democratul de la conducerea judetului i-a urat „succes”.

Liliana Minca i-a raspuns cu acelasi ton prietesc: „PSD-ul va fi aliatul nostru”.

Cu mult optimism, Minca si-a aratat obiectivul: doi deputati si un senator, cel putin.

„Avem o echipa castigatoare, vom baga doi deputati si un senator minim in Parlamentul Romaniei, ALDE va fi a treia forta politica la nivelul tarii, dar si la nivel de Botosani, va fi un pion extrem de important pe tabla de sah. Fara ALDE guvernarea nu se va face, iar PSD-ul va fi aliatul nostru”, a declarat Liliana Minca.

alde-botosani-1

Exit mobile version