O noua candidatura pentru sefia PNL BOTOSANI! Vezi cu cine va face echipa!

O noua candidatura depusa pentru functia de presedinte a filialei judetene a PNL Botosani. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor pentru un loc in Biroul Politic Judetean al PNL Botosani este luni, ora 12.

Din motive care ne scapa, reprezentantii mass-media din Botosani nu a avut permisiunea de a intra in sediul organizatiei judetene a PNL, asa ca conferinta de presa anuntata a fost tinuta in curtea sediului. Declaratia de presa a fost facuta de deputatul liberal Cristian Achitei, care a anuntat ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte a PNL Botosani.

„Dupa o analiza extrem de obiectiva, atenta si responsabila, precum si dupa discutiile pe care le-am avut in ultima luna si jumatate in tot judetul, astazi m-am decis si mi-am depus candidatura oficiala pentru functia de presedinte a organizatiei judetene a PNL Botosani. Hotararea mea este si in spiritul comptetitiei interne, care, in mod normal, trebuie sa aduca plus valoare in dezbaterea interna din PNL. Principalul meu mesaj este unul de unitate pentru ca, in acest moment, consider ca toti suntem liberali. Unii m-au intrebat daca ar fi fost bine sa vin astazi cu doi-trei primari, cu cativa consilieri locali sau judeteni, dar eu ii consider pe toti liberalii prietenii mei. Mai ales ca pe unii dintre ei ii cunosc de peste 20 de ani. Ne stim si cu bune, si cu rele. Eu ii respect pe toti, si de aceea nu am putut veni astazi alegand pe unul sau pe altul la depunerea candidaturii. Sunt convins ca voi obtine majoritatea voturilor lor”, a declarat deputatul Cristian Achitei.

Cu aceasta ocazie, deputatul liberal a explicat ce isi doreste foarte mult dupa alegerile de sambata.

„Imi doresc foarte multa ca sambata, cand vor avea loc alegerile, ca votul pe care il vor da delegatii sa fie unul pentru partid, pentru un Birou Politic Judetean puternic. De ce? Pentru ca dupa ziua de sambata, dupa incheierea luptelor interne din PNL Botosani, adevarata lupta pe care trebuie sa o ducem este cea cu adversarii politici din PSD, care acum ne duc pe calea unui populism desantat. Totodat, imi doresc ca dupa alegerile de sambata, sa fie multa seriozitate in munca de partid, multa munca, multa responsabilitate, chiar respectarea disciplinei de partid. Daca vom respecta aceste principii, atunci avem toate sansele sa obtinem victoria la viitoarele alegeri. Nu trebuie sa uitam esecul total de la alegerile parlamentare din decembrie 2016 si de aceea imi doresc foarte mult ca dupa votul de sambata sa corectam greselile de anul trecut. Iar daca va fi mult mai multa seriozitate decat acum, putem repara ce am gresit in 2016”, a explicat Cristian Achitei.

Surpriza a venit in momentul in care a fost intrebat de echipa cu care sa intre in „lupta” electorala din PNL Botosani.

„Echipa mea este reprezentata de toti membrii de partid din judetul Botosani. Toti primarii, toti viceprimarii, toti consilierii locali, fiecare membru de partid, acestia reprezinta echipa mea”, a spus Cristian Achitei.

Deputatul liberal a mai adaugat ca lista cu toti candidatii va putea fi cunoscuta luni, dupa ora 12, atunci cand expira termenul pentru depunerea candidaturilor „si nu trebuie sa fie tinuta la secret, cum vad ca se procedeaza acum”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.