O SOCIAL-DEMOCRATA apare goala pe Internet! VEZI despre cine este vorba!

O tanara, membra a PSD, face furori pe internet, unde isi ofera servicii sexuale contra cost.

Lavinia Samuila apare pe un site complet dezbracata, invitand barbatii sa-si satisfaca toate fanteziilor sexuale. (CLICK PE POZA)

O ora de sex normal si oral prestat de tanara social-democrata Lavinia Samuila, plus un masaj, costa 120 de euro, conform site-lui www.lavinia4you.bravehost.com.

Respectiva pagina de Internet, pe care tanara apare dezbracata, prezinta pe langa costuri si toate serviciile pe care aceasta le presteaza.

Liderul TSD, Nicu Banicioiu, a declarat, pentru Click!, ca nu o cunoaste personal pe tanara care s-ar afla in subordinea sa la Otelu Rosu.

„Pana acum nu am luat cunostinta despre ce face fata aia, dar o sa ma interesez personal. Mai mult, organizatia noastra de la Otelu Rosu va face o ancheta ca sa verifice daca e adevarat sau nu ce se spune despre Lavinia Samuila si ce circula pe net. In functie de ce concluzii vor trage o sa decidem ce sanctiuni i se pot aplica tinerei”, a declarat Nicu Banicioiu pentru click.ro.

Deputatul PSD a evitat sa comenteze comportamentul tinerei pe motiv ca nu se baga in viata personala a nimanui.

3 COMENTARII

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.