Oamenii lui Iohannis din Botosani ii cearta pe alegatori (P)

Oamenii lui Iohannis din Botosani sunt  nervosi ca locuitorii din judet nu voteaza cu cel pe care il sustin in competitia pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Chiar inainte de desfasurarea primului tur, mai marii Aliantei Raului au pedepsit peste 250.000 de botosaneni pentru simplu fapt ca aveau primar de alta culoare politica. 
 
Florin Turcanu loveste in cei care l-au votat sub sigla USL
 
Presedintele CJ, Florin Turcanu, nu a tinut cont ca intre cei 250.000 de locuitori sanctionati ca nu il sustin pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale se numara si foarte multi cetateni care l-au votat in 2012, cand a candidat la sefia judetului sub sigla USL. 
 
Prim-vicele PNL spune ca „botosanenii voteaza prost”
 
Prim-vicepresedintele PNL Gheorghe Sorescu, membru in Alianta Raului si sustinator de frunte al lui Klaus Iohannis in Botosani, a afirmat nici mai mult, nici mai putin, ca botosanenii voteaza prost. „Din pacate, noi, botosanenii, votam prost si trebuie sa o spun de fiecare data”, a declarat Sorescu.
 
Reprezentantul PNL a omis sa precizeze daca botosanenii au votat la fel de prost la alegerile locale si parlamentare din 2012, cand au ales un senator si doi deputati de la PNL si mai multi primari in judet, care atunci au candidat sub sigla USL, impotriva actualilor parteneri ai liberalilor din Alianta Raului PDL-PNL.
 
Primarita cu limuzine de lux, suparata pe alegatorii saraci
 
O alta declaratie insultatoare la adresa alegatorilor din Botosani a venit din partea primaritei comunei Mihai Eminescu, Aneta Gireada, care a dat vina pe cei saraci pe rezultatul slab obtinut de Iohannis in judetul Botosani.
 
„Din punctul meu de vedere, aceste lucruri vin din nivelul de trai. (…) Am persoane care au locuit in Timisoara la rude, in Arad si spun ca o duc mai bine, ca nivelul lor de trai este mai ridicat. Cei de acolo au votat Iohannis, noi am votat cu Ponta. Nu le poti impune”, a spus Aneta Gireada, care s-a facut ca a uitat ca masurile care au saracit populatia judetului, cum ar fi taierile de venituri si cresterea TVA, au fost luate de cei din PDL care acum ii sunt colegi in Alianta Raului PNL-PDL.
 
Pe de alta parte, mergand pe rationamentul Anetei Gireada, e firesc ca dansa sa-l sustina pe Iohannis, daca avem in vedere ca are doua limuzine de lux – un Audi A6 si un BMW X5 – spre deosebire de toti „saracii care voteaza cu Ponta”. 
 
(Acesta este punctul de vedere al PSD Botosani)
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.