Olimpicii botosaneni premiati de Doina Fedederovici au fost prezentati la Parlamentul European de europarlamentarii PSD (FOTO)

Senatorul PSD Doina Federovici si europarlamentarul social-democrat Viorica Dancila au organizat in perioada 15-17 iunie a.c. o vizita gratuita la institutiile europene de la Bruxelles pentru 20 de elevi botosaneni care au obtinut premii la olimpiadele scolare nationale si internationale.

“Vizita gratuita la Bruxelles pentru elevii botosaneni premiati la olimpiadele nationale a reprezentat o oportunitate pentru acestia de a lua contact cu reprezentantii Parlamentului European care coordoneaza programele dedicate tinerilor pentru dezvoltarea abilitatilor, competentelor si capacitatilor antreprenoriale sau de inovare la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene. Cu aceasta ocazie, elevii din Botosani au  constatat cat de important este sa ai o pregatire temeinica intr-un domeniu pentru a putea fi recrutati pe piata muncii la nivel european”, a declarat vicepresedintele PSD Botosani, Doina Federovici.
 
Cu ocazia vizitei la Bruxelles, elevii olimpici din Botosani au avut ocazia sa cunoasca modul de functionare a institutiilor europene si au putut sa petreaca cateva minute la tribuna salii plenare a Parlamentului European.  
 
“Aceasta actiune organizata impreuna cu Doina Federovici pentru tinerii olimipici din Botosani reprezinta o rasplata pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut la concursurile scolare la nivel national. Cred ca vizita la institutiile europene le poate deschide si mai mult orizontul cunoasterii pentru ca au vazut cum functioneaza si cum sunt puse in practica valorile europene pe care si noi ca tara trebuie sa le respectam. Zilele petrecute cu acesti copii inteligenti si talentati si cu profesorii lor din Botosani mi-au aratat ca trebuie sa ne promovam din ce in ce mai mult performanta in toate domeniile la nivel european”, a declarat europarlamentarul PSD Viorica Dancila.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.