Organizatia judeteana PSD Botosani: “Sustinem Guvernul Victor Ponta”

Primul ministru Victor Ponta nu are nici un motiv sa isi prezinte demisia de la conducerea partidului sau a Guvernului, intrucat, la fel ca orice cetatean al acestei tari, se bucura de prezumtia de nevinovatie prevazuta in Constitutia Romaniei.

De aceeasi prezumtie de nevinovatie s-a bucurat insusi presedintele Klaus Iohannis, pana la pronuntarea unei hotarari definitive din partea unei instante de judecata. 
 
Din acest motiv, pana la pronuntarea unei instante de judecata in acest caz, primul ministru Victor Ponta se va bucura de sprijinul neconditionat al PSD. 
 
Justitia se face de catre judecatori, nu de catre procurorii DNA.
 
Exista suspiciunea rezonabila ca nu e deloc intamplator ca  DNA l-a chemat la audieri pe primul ministru Victor Ponta in aceeasi zi in care PNL a depus o motiune de cenzura. 
 
Aceasta „sincronizare” a demersurilor DNA cu anumite actiuni politice, care favorizeaza in mod vadit una din taberele politice, afecteaza in mod direct increderea in sistemul de justitie din Romania. 
 

Interventia DNA este de natura sa provoace o criza politica majora in Romania, care tinde sa imbrace forma unei lovituri de stat. 

 
Schimbarea Guvernului se poate face doar in Parlament sau in urma alegerilor democratice. 
 
Prevederile din Constitutia Romaniei privind acordul prealabil al Parlamentului pentru inceperea urmaririi penale impotriva membrilor guvernului au drept scop protectia puterii executive fata de anumite tentative ale altor puteri in stat de a prelua, in mod ilegitim, conducerea Romaniei. Din acest motiv, parlamentarii PSD vor vota impotriva cererii DNA de incepere a urmaririi penale fata de primul ministru Victor Ponta. 
 
Organizatia judeteana a PSD Botosani sustine ca in urma evaluarilor facute la nivelul judetului, in ultimii trei ani, guvernul Ponta a alocat cele mai multe fonduri pentru Botosani. 
 
Din 2012, de la preluarea guvernarii de catre USL, si pana anul acesta, judetul Botosani a primit cele mai multe fonduri.
 
Dupa foarte multi ani, Botosani si Moldova au primit in sfarsit atentia cuvenita din partea unui guvern, si anume guvernul condus de Victor Ponta.
 
De la preluare guvernarii de catre Victor Ponta, judetul Botosani a primit atentia cuvenita. Acest lucru se reflecta clar in stadiul lucrarilor de infrastructura, in proiectele de investitii finalizate sau in derulare. 
 
La fiecare vizita a premierului in Botosani am ridicat cate o problema importanta pentru judet si la scurt timp s-a gasit rezolvarea. 
 
comunicat PSD
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.