Organizatorii spectacolului cu Goran Bregovici se tem de SABOTAJ!

La inceputul lunii mai, in Poligonul ACR din municipiul Botosani, vor fi organizate doua zile de spectacole in cadrul Targului Agro-Zoo.

In perioada 3-4 mai, Centru Judetean de Creatie si Consultanta Agricola, institutii subordonate Consiliului Judetean Botosani, organizeaza evenimentul „Rapsodii de primavara”, in cadrul Targului Agro-Zoo, care se va desfasura in Poligonul ACR din municipiu, in prezent fiind perfectate si datele contractului.

Avand in vedere complexitatea actiunilor desfasurate pe parcursul celor doua zile, precum si spectacolul grandios care va fi oferit de marele artist Goran Bregovici, organizatorii solicita conducerii Primariei Municipiului Botosani sa nu incerce, prin parghiile de care dispune, sa puna piedici in acest sens.

„Respingem orice incercare a reprezentantilor municipalitatii de a impinge actiunea noastra catre latura politica, cu atat mai mult cu cat evenimentul este organizat de institutii ale statului. De aceea, il rugam public primarului municipiului Botosani, in numele botosanenilor, care sunt beneficiarii acestui eveniment, sa dea curs tuturor solicitarilor transmise de noi in vederea organizarii in conditii optime si legale a actiunilor stabilite”, a fost apelul directorilor celor doua institutii care organizeaza acest eveniment, Aurel Melniciuc de la Centrul Judetean de Creatie Botosani si Floarea Marocico de la Consultanta Agricola Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.