Home Politica OTPNL: 1 aprilie – ziua lui Pacalici de Botosani

OTPNL: 1 aprilie – ziua lui Pacalici de Botosani

„1 aprilie este una dintre cele mai importante zile pentru orasul Botosani. Ziua cand Primarul Pacalici va primi felicitari si flori de la botosaneni”, au declarat reprezentantii Organizatiei de Tineret a PNL Botosani.

“Invitam toti botosanenii multumiti de promisiunile onorate ale edilului, numit si primarul Pacalici, sa-i scrie mesaje aniversare si urari de longevitate maxima pe scaunul de la primarie, precum i-a fost si înfaptuirea propriilor promisiuni înscrise din drag pentru botosaneni în celebrul de acum Plan pentru Botosani.

Una peste alta, tinerii din PNL Botosani sunt primii care semneaza azi, 1 aprilie, ziua primarului Pacalici al Botosaniului, în condica sa aniversara.

Mult stimate si iubite primar, îti multumim pentru locurile de munca oferite tinerilor social-democrati si oamenilor care au contribuit cu varf si îndesat la promovarea deosebita a planului înghesuit cu promisiuni.

Îti multumim pentru ca avem case pentru noi si familiile noastre si nu mai suntem nevoiti sa stam înghesuiti cu mama, tata, socrii.

Îti multumim ca promiti în continuare în fiecare zi chiar daca ceasul a început sa bata de acum împotriva ta.

Îti multumim, stimabile primar Pacalici, pentru sprijinul promis la deschiderea oricarui start-up, pentru bunastare, pentru parcuri de joaca în fiecare cartier, pentru ca nu mai avem decat doi caini comunitari în tot orasul, asa cum secundul tau, Pacalici 2, a afirmat.

Îti multumim, dar nu-i de ajuns, iar draga domnule primar, treaba asta cu promisinea si fapta nu-s de dumneata. Nu mai e timp sa speram ca mai poti repara ceva din celebrul tau plan pentru Botosani. Ne-am saturat si-ti cerem deschis NU MAI MINTI, NU MAI PROMITE FARA FAPTE!

Si, nu uita, stimabile primar, în 2016, si noi votam, nu doar parintii si bunicii nostri carora acum le dai umila suma de 100 lei pe an, pentru o sticla de ulei si o punga de zahar, la Craciun si la Pasti.

Nu ne cumpara batranii, ofera-le o viata decenta si curata în orasul vietii lor!

Azi, fara la multi ani, ci doar NE-AI PACALIT!”, au spus tinerii liberali intr-un comunicat de presa remis presei.

Exit mobile version