Home Politica Ovidiu Portariuc ii ia apararea primarului Voicu Murariu

Ovidiu Portariuc ii ia apararea primarului Voicu Murariu

ovidiu portariuc

In timp ce Catalin Flutur a catalogat drept inadmisibil limbajul folosit de primarul Voicu Murariu la adresa unor consilieri judeteni, primarul Ovidiu Portariuc declara ca il intelege si este alaturi de colegul sau de partid care a dat frau liber nervilor in sala de sedinte a CJ.

„Am vazut reactia domnului Mugurel Flutur, pe care nu am inteles-o. Se inscrie in acelasi registru specific celor din PDL, si anume un avertisment, o amenintare catre un primar de comuna care a indraznit sa ridice un semn de intrebare vizavi de modul cum s-au alocat aceste sume. Sustin demersul primarului Voicu Murariu si cred ca orice primar de comuna merita apreciat pentru modul cum reuseste, cu resurse limitate, sa gestioneze o comunitate si sa duca inainte proiectele pe care le face pentru comunitatea respectiva”, a declarat Ovidiu Portariuc in conferinta PSD, de vineri.

Reamintim ca primarul comunei Vladeni s-a referit la o parte dintre consilierii judeteni numindu-i „nesimtiti”, insa presedintele organizatiei municipale a PSD, Ovidiu Portariuc, spune ca il intelege foarte bine pe Murariu, in conditiile in care comuna pe care o conduce a primit bani „in bataie de joc”.

Exit mobile version