OVIDIU PORTARIUC ii mai asteapta pe liberali!

ovidiu portariuc

Primarul municipiului Botosani si presedintele Organizatiei municipale a PSD, sustine ca inca mai spera la salvarea USL, pe plan local.

In aceste conditii afirma ca s-a aratat surprins de avertismentul lansat de fostii colegi de alianta, care i-au transmis ca ii vor lua atributiile de primar.

„Speram sa refacem ceea ce s-a desfacut la nivel central. De aceea ma asteptam din partea lor la o atitudine matura politica. Vad insa ca ei continua pe aceeasi linie. Cred ca programul nostru este bine cunoscut, este un program asumat impreuna in campanie si ar trebui sa cunoasca si colegii din PNL lucrul acesta, nu trebuie sa il prezint eu. Am inceput sa realizam multe lucruri de acolo, multe sunt realizate, multe in curs de realizare. Colegii din PNL, daca iau aceasta hotarare si isi asuma si la nivel local iesirea din USL, asa cum s-a intamplat la nivel central fara niciun fel de argument, fara niciun fel de motivatie, isi vor asuma in fata cetatenilor aceasta raspundere. Oamenii nici acum nu au inteles de ce a iesit PNL de la guvernare si nu as vrea sa aiba aceasta nelamurire si pe plan local”, declara, Ovidiu Portariuc, in cadrul ultimei conferinte de presa a PSD.

Primarul a mai subliniat ca va cauta sa isi construiasca o majoritate in CL, daca liberalii botosaneni nu accepta sa fie de aceeasi parte cu el pentru promovarea investitiilor in municipiu. Cu cine va realiza majoritatea la care spera, nu a precizat insa primarul. S-a multumit doar sa ii numeasca pe acestia „consilieri care se gandesc la binele comunitatii”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.