OVIDIU PORTARIUC: In conditiile actuale, atat PNL, cat si PDL nu pot sa aiba o majoritate in Consiliul Local si doi viceprimari!

Ovidiu Portariuc, presedinte executiv PSD, a facut unele aprecieri pe marginea rezultatelor obtinute la alegerile de duminica.

„Un vot categoric pro PSD, un scor aproape dublu fata de Alianta Raului. Cred ca lucrul asta arata increderea botosanenilor in PSD, in echipa PSD si ridica mari probleme in ceea ce priveste legitimitatea Aliantei Raului in Consiliul Local si cred ca in perioada urmatoare vom avea numeroase discutii si analize pe aceasta tema. In conditiile actuale, la legitimitatea data de vot, atat PNL, cat si PDL nu pot sa aiba o majoritate in Consiliul Local si doi viceprimari. Lipsa de legitimitate este clara, este vizibila in momentul actual. Votul arata exact acest lucru, ca a fost deturnat votul dat de USL in 2012”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Primarul municipiului Botosani a adaugat ca rezultatele ar trebui sa-i dea de gandit lui Florin Turcanu, liderul PNL.

„Florin Turcanu a primit, cred, un mesaj clar de la botosaneni pe care trebuie sa-l inteleaga. Acest 10% pentru PNL este un mesaj foarte clar. Botosanenii isi doresc altceva, nu-si doresc scandal, circ politic, asa cum au tinut sa promoveze cei de la PNL si PDL pana acum. Isi doresc altceva, proiecte, stabilitate, conlucrare, asta arata votul. Vom vedea in urmatoarele zile daca au inteles mesajul. Noi ne-am dublat practic voturile din 2009, desi toata forta PNL-PDL a fost concentrata pe municipiu. Vreau sa va reamintesc intreaga campanie din ultimul an, concentrata pe Primaria Botosani si echipa de la primarie, iata ca nu a dat rezultate. PSD isi pastreaza bazinul electoral si simpatizantii din Botosani”, a mai spus Ovidiu Portariuc.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.