Ovidiu Portariuc: PNL si PDL „au batut palma” inca dinaintea alegerilor locale

Primarul Ovidiu Portariuc a spus care este relatia sa cu partenerii de alianta liberalii.

Dupa discutia de saptamana trecuta cu presedintele PNL Botosani Florin Turcanu, Ovidiu Portariuc, presedinte al Organizatiei Municipale Botosani a PSD, a declarat ca are permanent discutii cu partenerii liberali. Social-democratul spera ca acestea sa fie si productive si ca nu vor mai fi proiecte blocate in Consiliul Local.

„Cel mai bine ma inteleg cu domnul Gheorghe Sorescu fiindca mai mult pe el il gasesc la munca. Pe domnul Turcanu nu prea il vad pentru ca mai mult este plecat din localitate. Acum discutam si cu partenerii liberali, dar speram sa se si concretizeze aceste discutii”, a declarat Ovidiu Portariuc, presedintele Organizatiei Municipale Botosani a PSD.

Inclusiv presedintele PNL Botosani Florin Turcanu i-a sugerat primarului Ovidiu Portariuc sa fie mai activ si sa poarte cat mai multe discutii cu consilierii liberali. Liderul liberal a dat ca exemplu ca el discuta chiar si cu consilierii din Opozitie, numai pentru a obtine voturile necesare trecerii unor proiecte importante pentru judetul Botosani.

Ca replica, primarul Portariuc a declarat ca prietenia dintre Florin Turcanu si presedintele PDL Botosani Catalin Flutur este una foarte veche, inca dinainte de alegerile locale de anul trecut.

„Acum faptul ca domnul Turcanu are o relatie speciala cu domnul Flutur de mult timp nu cred ca este un secret pentru nimeni. Eu am spus inca de acum jumatate de an inainte de alianta neoficializata intre PNL si PDL. La momentul potrivit va voi da mai multe amanunte”, a mai spus Ovidiu Portariuc.

PROFITSHARE

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.