Ovidiu Portariuc a renuntat la candidatura pentru Camera Deputatilor

Fostul primar al municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a anuntat ca renunta la candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor. In urma votului membrilor Comitetului Executiv Judetean, Ovidiu Portariuc se afla pe locul 6 pe lista pentru deputati.

„Am crezut si am sperat ca in final se va face o analiza serioasa si corecta a candidaturilor la nivel central, dar m-am inselat. Nu conteaza activitatea profesionala sau politica, cu atat mai putin continutul CV-ului. Nu conteaza nici macar faptul ca te afli inca pe pozitii fruntase in sondaje, in preferintele electoratului, si te bucuri de increderea acestuia. Votul pe lista nu mai tine cont de acest lucru, candidatii se aleg precum se alege presedintele de partid, intreband membrii, nu electoratul. Consider, din acest motiv, votul pe liste un pas mare facut inapoi fata de votul uninominal. A te baza doar pe votul delegatilor din judet care detin 80% din voturi si care trebuie sa evalueze activitatea ta desfasurata in ultimii 4 ani in municipiu, nu mi se pare corect, dar daca asa considera conducerea de astazi este alegerea pe care si-o asuma. Patru ani am jucat dupa o regula, cea a colegiilor electorale, iar pe ultima suta de metri regula a fost schimbata scotand practic municipiul din joc. Nu stiu daca e colegial, fair-play si sincer va spun ca nu ma mai regasesc reprezentat de actuala echipa de conducere”, a scris Ovidiu Portariuc pe o retea de socializare.

La final, fostul presedinte PSD Botosani a anuntat ca se va retrage in mediul privat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.