Parlamentarii liberali botosaneni ii bat obrazul social-democratului Dolineaschi

Senatorii botosaneni Viorel Grigoras si Corneliu Popescu, si deputatii Costel Soptica, Verginel Gireada, Roxana Anusca si Cristian Roman nu au fost contactati de deputatul PSD Andrei Dolineaschi, asa cum pretinde acesta, pentru a raspunde “Apelului adresat parlamentarilor de Botosani pentru votarea noului Cod Fiscal”.

Avand in vedere ca apelul deputatului PSD a fost facut in Saptamana Patimilor, PNL Botosani nu a formulat niciun raspuns pentru ca: “In Saptamana Patimilor, crestinii trebuie sa fie mai buni si sa se pregateasca pentru primirea Luminii Sfinte a Invierii”. 
 
In aceeasi ordine de idei, atitudinea parlamentarilor liberali se aseamana cu atitudinea presedintelui Iohannis, fapt recunoscut si de deputatul Dolineaschi. Este usor de remarcat ca relatia dintre presedinte si premier a intrat intr-o oarecare normalitate, fiind deja data uitarii violenta care a caracterizat relatia dintre Traian Basescu si Victor Ponta.
 

De asemenea, liberalii ii recomanda domnului Dolineaschi sa isi analizeze materialele care i se realizeaza in laboratoarele PSD de la Bucuresti (marca Alex & Madalin !….) inainte de a le difuza in mass-media.

 
Acestia doresc o alta abordare in folosul cetateanului si la nivelul judetului Botosani, cu atat mai mult cu cat in ultima vreme s-a observat o schimbare de atitudine de la varful conducerii filialei Botosani.
 
Senatorii si deputatii PNL si-au afirmat dorinta pentru mai multe consultari intre parlamentari, indiferent de culoarea politica. Un Cod fiscal performant va conduce la dezvoltarea economica, sociala si culturala a judetului si, implicit, a nivelului de trai.
 
Liberalii militeaza pentru un dialog civilizat, constructiv, in conditii decente. PNL a sustinut reducerea taxelor si impozitelor, iar majoritatea propunerilor din Codul fiscal sunt masuri liberale. Astfel, nu se justifica utilitatea acelor formulare intitulate “Apel adresat parlamentarilor de Botosani pentru votarea noului Cod Fiscal”.
 
Comunicat de presa PNL Botosani
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.