PARLAMENTUL EUROPEAN, vizitat de elevi botosaneni

In perioada 5-7 martie 2013, un grup de 15 tineri botosaneni, castigatorii concursului „Made for Europe”, dar si olimpici nationali si internationali, vor efectua o vizita la Parlamentul European.

Aceasta deplasare la Bruxelles reprezinta materializarea promisiunii facute de senatorul Doina Federovici, cu sprijinul europarlamentarului Minodora Cliveti.

Concursul „Made for Europe” a avut loc anul trecut cu ocazia Zilei Europei, iar castigatorii au depus proiecte care au vizat domenii de maxim interes precum ecologia, comunicarea prin intermediul artelor sau promovarea traditiilor.

„Ma bucur ca acesti copii vor avea deosebita ocazie de a vizita cel mai inalt for legislativ european. Excursia vine sa rasplateasca meritele premiantilor si sa le ofere posibilitatea de a vedea modul in care sunt respectate si promovate valorile europene chiar in inima Europei. Sper ca aceasta rasplata a eforturilor lor sa fie un impuls catre performante viitoare deosebite”, a declarat senatorul PSD Doina Federovici.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.