Home Politica PARTIDUL MISCAREA POPULARA BOTOSANI isi mareste echipa in judet

PARTIDUL MISCAREA POPULARA BOTOSANI isi mareste echipa in judet

mihai tabuleac

Partidul Miscarea Populara, Filiala Botosani, informeaza cetatenii judetului ca, in paralel cu derularea procedurii de inregistrare juridica, desfasoara o ampla actiune de infiintare si punere la punct a organizatiilor locale la nivelul tuturor oraselor si comunelor.

Filiala si-a deschis sediul in Botosani, Calea Nationala, nr. 72, avand urmatoarele date de contact: telefon 0748.089.882, e-mail miscareapopulara.botosani@gmail.com.

Saptamana aceasta ne concentram in special pe consolidarea organizatiilor din cele doua municipii, Botosani si Dorohoi, precum si din celelalte orase ale judetului. In acelasi timp, comitetele de initiativa constituite in comunele judetului, se preocupa de infiintarea organizatiilor proprii.

„Ne-am propus ca, pana la primul congres al partidului, sa avem o filiala judeteana completa, cu structuri in fiecare localitate, astfel incat sa putem asigura o justa reprezentare la acest eveniment dar si sa fim pregatiti pentru confruntarile electorale care urmeaza. Ne-am asumat misiunea de a pune bazele unui partid nou la Botosani, deoarece avem convingerea ca acest demers este absolut necesar, intr-un context in care increderea populatiei in partidele politice actuale s-a prabusit. Depasirea dificultatilor reale cu care ne confruntam poate fi infaptuita doar prin activarea pe scena politica a unei formatiuni cu respect fata de adevar, onestitate, profesionalism, eficienta. Invitam alaturi de noi pe toti cei care s-au saturat de minciuna si obraznicia guvernantilor, pe cei care nu s-au implicat pana acum dar au inteles ca au obligatia sa o faca, pe cei care doresc sa puna umarul la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea noastra”, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara Botosani.

Exit mobile version