PARTIDUL MISCAREA POPULARA si-a schimbat TINTA: Nu locul trei sau doi, ci … PRIMUL LOC loc la alegerile din iunie

De la recentul Congres extraordinar al PMP, organizat pentru a reconfirma componenta structurii de conducere dupa respingerea cererii popularilor de schimbare a denumirii si a siglei partidului, delegatii au revenit in teritoriu cu o noua tinta: locul I la alegerile din iunie.

Asadar, daca pana acum se vorbea de un target de 10-12 la suta pe care si-l stabilisera popularii, acum se vorbeste de un tel mult mai ambitios, despre care liderul judetean al Partidului Miscarea Populara (PMP), Mihai Tabuleac, spune: 
 
„Scopul nostru, firesc, la aceste alegeri este sa le castigam. Pentru ca este gresit sa pornesti  la drum cu gandul ca vrei sa te clasezi pe locul doi sau trei”.
 
Tel pe care popularii spun ca au sanse sa-l atinga, in conditiile in care se vorbeste de nevoia de schimbare a clasei politice. 
 
„Este nevoie de schimbare si noi reprezentam alternativa. Partidele vechi au dat tot ce au putut da”, spune liderul judetean al PMP.
 
La Congresul extraordinar al PMP, care a avut loc la Bucuresti cu mai putin de o saptamana in urma, a fost reconfirmat Traian Basescu in fruntea partidului, iar Mihai Tabuleac in functia de secretar executiv in Comitetul executiv national, respectiv coordonator al departamentului de administratie publica locala si regionala. 
 
……………. 
 

1 COMENTARIU

  1. Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor. Oferim contract care garanteaza plata rezultatelor. Activitate practica si profitabila pentru oricine. Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: cristi_teodor98@yahoo.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.