PARTIDUL NATIONAL LIBERAL multumeste tuturor botosanenilor!

Alegerile pentru Parlamentul European s-au incheiat. Campania electorala a fost una atipica prin continut si datorita solutiilor de manifestare politica alese de PSD. Am comentat si ne-am exprimat punctele de vedere la momentul oportun.

Astazi, dupa analiza rezultatelor finale, Partidul National Liberal a decis, la nivel national, organizarea unui Congres care sa evalueze obiectiv rezultatele obtinute. Scorul de la Botosani plaseaza Organizatia judeteana in topul national al filialelor PNL.

Am muncit mult, am muncit corect, nu am mintit si nu ne-am compromis, desi PSD a facut tot ce este omeneste posibil pentru a discredita istoria si identitatea partidului nostru.

Multumim astazi tuturor celor care au votat PNL. Multumim si celor care au iesit la vot. Din pacate pentru liberali, scorul obtinut a fost sub asteptari.

Din fericire pentru toti romanii, scorul obtinut de PSD si Victor Ponta demonstreaza ca optiunile romanilor nu sunt de stanga si ca Romania nu va avea un presedinte de stanga.

In cel mai scurt timp, dreapta romaneasca va propune romanilor un proiect complet si asumat, un program de guvernare coerent si generator de premise corecte pentru dezvoltarea si evolutia europeana a Romaniei.

Va multumim tuturor si va asiguram de toata stima si consideratia noastra.

ECHIPA PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.