PARTIDUL ROMANIA MARE nu mai exista!

Acest partid a fost radiat si nu mai poate participa la alegerile locale.

Partidul Romania Mare a disparut. Ultimul congres PRM a fost anulat, iar Emil Streinu nu a fost validat ca presedinte al acestui partid, scrie stiripesurse.ro. In aceste conditii, PRM a revenit la situatia de dinainte de ultimul congres, cand presedinte al partidului era Corneliu Vadim Tudor. Cum acesta nu mai este in viata, iar PRM nu si-a indeplinit obligatia de a desfasura un congres in termenul legal, partidul va fi radiat din registrul partidelor politice.

In urma deciziei magistratilor, peremistii au inceput sa fuga la PRU si la cel supranumit „noul Vadim”, deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita.

Deja PRM Dambovita si-a anuntat trecerea la PRU si va participa la protestul impotriva moscheii organizat duminica, la Cotroceni, de partidul lui Bogdan Diaconu.

Asadar, in perioada urmatoare, multi din cei care doreau sa candideze pe listele PRM se vor regasi, in consecinta, pe listele PRU.

Decizia magistratilor de anulare a actualei conduceri PRM face imposibila participarea acestui partid la alegerile locale pentru ca nu mai exista un presedinte care sa semneze listele de candidati. In atari conditii, pune partidul in situatia de radiere.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.