PDL BOTOSANI: Organizatiile Persoanelor de Varsta a III-a au noi conduceri

Organizatiile municipala si judeteana ale Persoanelor de Varsta a III-a PDL Botosani si-au ales joi noile conduceri. In prezenta membrilor reuniti la sediul partidului, a fost ales ca presedinte la Organizatia Municipala Dinu Aolaritei, iar la Organizatia Judeteana Corneliu Vicentiu Daniliuc.

La sedintele de alegeri au participat ca invitati presedintele Biroului Permanent Judetean PDL Botosani, Catalin Flutur, presedintele Biroului Permanent Municipal PDL Botosani, Dan Humelnicu presedintele Biroului Permanent Municipal TDL Botosani, Marius Buliga, presedintele Organizatiei Judetene de Femei, Rodica Hutuleac si presedintele Organizatiei Municipale de Femei, Andreea Suhareanu.

Dan Humelnicu le-a transmis membrilor OPV3 PDL Botosani prezenti la sedinta de alegeri, necesitatea unei colaborari cu celelalte organizatii ale partidului pentru a promova politica de dreapta.

„Dumneavoastra ati facut foarte multe pentru noi, pentru generatia noastra si va multumim pentru asta. Suntem intr-o perioada de reorganizare pentru ca trebuie sa le aratam celor care compun astazi USL ca suntem alternativa. Important e ca noi sa fim cei care transmitem oamenilor mesajul ca suntem dinamici, ca vrem sa facem ceva. Din pacate, la ora actuala, politica este cea a consumului si nu este in regula”, a spus Dan Humelnicu, presedintele Biroului Municipal PDL Botosani.

Presedintele Organizatiei Judetene PDL Botosani, Catalin Flutur, le-a transmis membrilor ca politica de dreapta in Romania este prioritara.

„Noi trebuie sa avem puterea sa le explicam oamenilor care au ramas poate incremeniti in ideea ca odata a fost bine, acest odata fiind regimul lui Ceausescu, ca aceste vremuri nu se mai intorc. Haideti sa aratam ca putem face si protectie sociala si o putem face, dar doar cu dezvoltare economica prin politica de dreapta si nu ca acum, cand se taie masiv din fondurile de la investitii care ne pot aduce rezolvarea unor promisiuni din cele pe care USL acum nu le poate respecta”, a declarant Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.