PDL Iasi cere demisia lui Emil Boc de la sefia partidului

mihaela popa si emil boc

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a declarat ca in urma plecarii lui Sorin Frunzaverde si a lui Darius Valcov din partid, liderul PDL Emil Boc trebui sa-si dea demisia.

„Plecarea lui Sorin Frunzaverde din partid, alaturi de 42 de primari din judetul Caras Severin si de primarul Slatinei, Darius Valcov, este o lovitura pentru PDL, iar liderul Emil Boc trebuie sa-si asume aceasta si sa-si dea demisia”, a declarat vicepresedintele PDL Mihaela Popa.
Sorin Frunzaverde este presedintele CJ Caras Severin si unul dintre oamenii cu greutate in PDL, iar Darius Valcov este primar de Slatina, ales in 2008 pe listele democrat-liberalilor. Acesta din urma se pare ca va alege PSD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.