PDL: Schimbari la conducerea partidului

Pe reteaua de socializare Facebook, primarul Aradului, Gheorghe Falca, a anuntat, intr-un mesaj transmis aradenilor, ca anul 2013 va fi „un an important” atat pentru PDL, cat si pentru cariera sa politica.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a anuntat intr-un mesaj de Anul Nou postat pe reteaua de socializare Facebook, ca, in plan politic, 2013 va fi „un an important” pentru cariera sa politica, iar pentru Arad este anul in care incepe batalia pentru a obtine, in 2021, titlul de „Capitala Culturala Europeana”.
Prin aceste cuvinte, Falca nu face decat sa confirme ceea ce unii analisti anticipeaza pentru 2012: faptul ca finul presedintelui Traian Basescu este unul dintre favoritii la preluarea functiei de presedinte al PDL de la Vasile Blaga. De altfel, Falca este unul dintre foarte putinii politicieni din PDL care au avut succes in 2012, reusind sa castige un nou mandat de edil-sef al Aradului.
Falca le multumeste aradenilor pentru sprijinul acordat pentru castigarea celui de-al treilea mandat de primar al Aradului. Primarul mai aminteste in mesaj si de doua distinctii pe care le-a primit in acest an.
„A fost un an plin de evenimente, dar pentru mine a fost, in primul rand, anul in care am obtinut, cu sprijinul dumneavoastra nemijlocit, cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Arad, anul in care am obtinut, de asemenea, titlurile de «Primarul anului» si, respectiv, «Politicianului anului». Aceste realizari sunt, de fapt, ale dumneavoastra, ale aradenilor. Sunt constient ca mare parte dintre realizari vi le datorez dumneavoastra, aradenilor vrednici, care ati inteles proiectele pe care le am pentru Arad. Pentru 2013 imi doresc in primul rand sanatate pentru a avea cel putin aceeasi putere de munca, dar si intelegere. In plan politic, 2013 va fi un an important pentru cariera mea. Pentru Arad, 2013 este anul in care vom incepe batalia pentru ca orasul nostru sa devina in 2021 Capitala Culturala Europeana. Este un obiectiv greu, ambitios, dar care poate fi realizat, deoarece ma bazez pe valorile Aradului, pe sustinerea dumneavoastra si pe dorinta noastra, a tuturor, de a vedea Aradul printre primele orase ale Europei”, scrie Falca in mesajul sau.
Gheorghe Falca si-a petrecut Revelionul impreuna cu presedintele Traian Basescu, nasul sau de cununie, precum si cu colega de partid, Elena Udrea, la un hotel din statiunea Covasna. In cursul ultimei zile a anului 2012 au ajuns la Covasna si s-au cazat la acelasi hotel si printul Paul si printesa Lia, carora familia Basescu le-a botezat fiul.
Traian Basescu a petrecut pana dupa ora 3.00 dimineata, iesind din restaurant impreuna cu sotia sa si fiica cea mica, Elena. I-au urmat Elena Udrea si Gheorghe Falca.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.