Home Politica PER: Patronul unei farmacii vrea Primaria Draguseni

PER: Patronul unei farmacii vrea Primaria Draguseni

irimia dumitru

Dumitru Irimia, in varsta de 43 de ani, detine o farmacie in Draguseni iar sotia lui este medic in aceasta comuna.

Intreprinzator in comuna Draguseni, Dumitru Irimia, isi mai incearca inca o data norocul in lupta pentru fotoliul de primar al comunei Draguseni. El a mai candidat si la alegerile locale din vara anului trecut, ca independent, dar nu a obtinut decat 45 de voturi. Acum, crede ca sansele sunt mult mai mari fiindca are spijinul unui partid politic.
„Am intrat in Partidul Ecologist acum o saptamana. Am participat in iunie la alegeri dar ca independent. Am obtinut destul de putin, 45 de voturi dintr-un total de vreo 600. Pentru mine a fost o experienta. Acum sunt sanse destul de mari. Principalul contracandidat este al USL-ului, actualul viceprimar. In momentul de fata sunt sustinut de un partid. Voi fi sustinut si de alte forte politice. Urmeaza sa dezvoltam organizatia PER la Draguseni”, a spus Dumitru Irimia.
Si Gheorghe Iavorenciuc  spera ca la aceste alegeri nu se va mai vota doar USL, asa cum s-a intamplat la alegerile parlamentare si ca va conta foarte mult si candidatul.
„Sper sa se aleaga omul. La alegerile din iunie 2012 a fost o lupta intre cel ce a putut oferi si influenta pe care a avut-o celalalt primar asupra populatiei. Noi credem ca nu o sa aiba influenta colosul acesta politic”, a declarat Gheorghe Iavorenciuc.

Exit mobile version