PER: Semnaturi impotriva umflarii facturilor la energie cu certificate verzi

Este vorba de o initiativa a Partidului Ecologist, adusa in atentie de reprezentantul acestui partid in Consiliul Judetean. Consilierul a deschis acest subiect in cadrul sedintei ordinare a CJ, de pe 30 mai, la „diverse”.

Consilierul judetean Mircea Costea a precizat ca Partidul Ecologist si-a facut Liga alesilor locali si prima hotarare a ligii este strangerea de semnaturi pentru scoaterea din facturile de energie electrica a certificatelor verzi si a taxei de cogenerare pentru ca este „un furt pe fata”.

„Acesti bani se duc sa platim investitia facuta de firmele din strainatate. Banii acestia nu se duc la noi, se duc direct in afara. Noi, cetatenii, fiind captivi ai E.ON  suntem obligati sa platim pentru castigurile altora si nu este corect”, a precizat consilierul Mircea Costea.

Presedintele Consiliului Judetean i-a multumit pentru interventie si si-a aratat solidaritatea cu aceasta actiune. „Sper sa fie cuprins si Botosaniul in acest proiect”, a spus Florin Turcanu, referindu-se la initiativa ecologistilor de a strange semnaturi pentru scoaterea din facturile la energie electrica a certificatelor verzi si  taxei de cogenerare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.