Peste 2000 de TINERI LIBERALI doresc să devina VOCEA GENERATIEI LOR si si-au anuntat intentia de a CANDIDA la ALEGERILE LOCALE

In weekendul 12-14 februarie a avut loc in municipiul Sacele, din judetul Brasov, sedinta Biroului Permanent National al Tineretului National Liberal. In cadrul acestei intalniri liberalii au adoptat o rezolutie care vizeaza tinerii si rolul lor in schimbarea clasei politice, schimbare ceruta de marea majoritate a romanilor. Din partea Botosaniului a participat Gabriel Alecsandru, care este presedintele alesilor locali tineri din Partidul National Liberal, la nivel national.

„Sunt foarte multi tineri in organizatia noastra, bine pregatiti din punct de vedere profesional si dornici de implicare in administratia locala. Pana in prezent sunt peste 2000 care si-au exprimat dorinta de a candida in alegerile locale din acest an. Chiar in localitatea unde a avut loc sedinta Biroului National al TNL, avem un tanar care s-a inscris in competitia interna din cadrul partidului pentru desemnarea candidatului PNL la functia de primar al municipiului Sacele. Am speranta ca la final el va fi desemnat candidatul oficial al partidului si cu siguranta va fi cea mai buna alegere. In Botosani avem multi tineri care si-au anuntat candidatura, partidul ii va sustine pentru ca schimbarea clasei politice trebuie sa se produca in mod real si, pana la urma, acesta este un proces firesc intr-o societate normala, cum vrem sa credem ca este cea in care traim.”, a declarat Gabriel Alecsandru.
 
REZOLUTIA TNL: 2016 – ANUL TINERILOR SI AL REFORMEI CLASEI POLITICE
 
Alegerile constituie instrumentul de manifestare ciclica a puterii poporului asupra reprezentantilor.
 
2014 si 2015 au fost anii in care clasa politica a primit semnale ferme ca relatia alegator-reprezentant trebuie radical schimbata.
 
Alegerile din anul 2016 vor constitui punctul de referinta al schimbarii unui mod de a face si a intelege politica, anul in care alegatorii romani au atins maturitatea de a cere si a alege.
 
In 2016 alegatorii nu cer doar schimbarea generatiilor de oameni politici, ci si un nou model de relationare politica dintre reprezentati si reprezentanti.
 
Mai aproape de oameni, mai aproape de comunitatile locale nu vor mai ramane doar simple sloganuri rostite in campania electorala. Vor fi fapte, iar cine nu va respecta angajamentele asumate, va fi sanctionat cu respingerea definitiva din calitatea de reprezentant al comunitatii.
 
Asteptarile alegatorilor sunt mari, iar partidele care nu sunt capabile sa se adapteze, sa impuna criterii de integritate si performanta candidatilor, vor plati pretul respingerii definitive.
 
Partidul National Liberal, spre desosebire de ceilalti competitori politici, detine o resursa umana valoroasa, pregatita sa confirme in fata alegatorilor.
 
Tinerii liberali sunt pregatiti sa isi asume responsbilitati si sa contribuie la schimbarea modului de a face politica. Este momentul ca generatia tanara sa fie consultata si sa-si impuna punctele de vedere.
 
Peste 2000 de tineri liberali doresc sa devina vocea generatiei lor si si-au anuntat intentia de a candida la alegerile locale.
 
Istoria ne-a aratat ca tinerii au fost motorul marilor schimbari. Daca la Revolutie si in Piata Universitatii tinerii au fost majoritari, acum, la peste 25 de ani de la acele tragice evenimente care ne-au adus schimbarea, tot tinerii pot fi motorul schimbarii, catalizatorul dezvoltarii accelerate a Romaniei.
 
PNL este singurul partid care a dovedit o maturitate organizationala ce permite promovarea tinerilor pe criterii de performanta. Din PNL au promovat cei mai multi politicieni tineri in politica mare a Romaniei. Primul filtru de selectie, competitia dura din interiorul partidului, ne-a invatat ca tineretea in sine nu este un atu daca nu este dublata de profesionalism.
 
Consideram ca drumul Romaniei in schimbare se apropie de final si incepe drumul Romaniei schimbata in bine.
 
Se apropie de final si drumul generatiei oamenilor politici care au trait comunismul si incepe drumul generatiei oamenilor politici liberi de umbra comunismului.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.