PETRU LUHAN, europarlamentarul care a promovat rachiul din Bucovina! (FOTO)

Europarlamentarul a venit in Botosani, fiind invitat de Organizatia PDL Rachiti.

Duminica, europarlamentarul Petru Luhan a venit la Botosani pentru a participa Consiliul de Coordonare Local Rachiti. (CLICK PE POZA)

Sedinta a fost condusa de presedintele Organizatiei PDL Rachiti, Florin Bulgaru. La Consiliul de Coordonare au mai participat consilierii judeteni Gabriel Alecsandru si Cristian Achitei, dar si vicepresedintele PDL Botosani, Cristina Miron.

Tema abordata de Petru Luhan au fost despre Parlamentul European si despre oportunitatile de accesare a fondurilor europene. Cei prezenti la Consiliul de Coordonare au avut ocazia de a urmari si un film cu activitatea europarlamentarului PDL.

Petru Luhan a aratat ca in acest mandat de europarlamentar a reusit sa promoveze „frumusetile bucovinene si licorile bahice peste tot in lume”.

Si asa cum s-a autocaracterizat in clipul respectiv, „Petru Luhan nu este doar un nume propriu, e numele unui roman care a cucerit Europa prin profesionalism”.

La final, acesta a tinut sa precizeze ca accesarea fondurilor europene in 2014-2020, reprezinta singura oportunitate ca judetul Botosani sa iasa din aceasta izolare si chiar din saracie. Tot el a spus ca intr-un clasament al regiunilor, judetul Botosani se afla pe locul doi ca cel mai sarac judet.

O problema grava semnalata de europarlamentar este ca Guvernul Ponta nu a realizat nici pana acum un program necesar pentru accesarea fondurilor europene.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.