PMP: Ponta te arde cu pompa

Mihai Tabuleac, impreuna cu 100 de membri de la Miscarea Populara, vor participa la un miting de protest fata de majorarea accizei la carburant.

Presedintele Partidului Miscarea Populara Botosani, Mihai Tabuleac, a anuntat ca „ziua de 1 aprilie va fi ziua pacalelii romanilor”.

Mesajul „popularului” MIhai Tabuleac vine in contextul aprobarii masurii de marire a accizei la carburant cu 7 eurocenti pe litrul de combustibil.

La nivel national, s-a anuntat organizarea unui mare miting de protest fata de aceasta acciza, la care sunt asteptati cel putin 10.000 de participanti.

Din Botosani vor pleca 100 de membri ai Partidului Miscarea Populara in frunte cu liderul lor Mihai Tabuleac. Ei vor ajunge sambata, 15 martie, in Bucuresti, pe Bulevardul Mihai Kogalniceanu unde vor protesta, alaturi de ceilalti membri PMP din tara, impotriva accizei impuse de premierul Victor Ponta.

„Suntem in plin proces de pregatire pentru participarea la mitingul de la Bucuresti pe 15 martie. Are ca menire impotrivirea noastra fata de masura Guvernului cu acciza de 7 eurocenti. Aceasta masura conduce nu numai la scumpirea carburantilor, dar si la scumpirea marfurilor, cum ar fi laptele, faina, dar si biletele pentru transport. Aceste majorari la carburanti vor veni cu alte majorari si ma refer aici la cresterea pretului gazului natural si al electricitatii. Ziua de 1 aprilie este ziua pacalelii romanilor, pentru ca s-au promis locuri de munca si romanii au primit majorari de preturi. Filiala PMP Botosani va fi reprezenta la Bucuresti cu 100 de oameni”, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele PMP Botosani.

Sloganul mitingului organizat la Bucuresti este „Ponta te arde cu pompa”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.